browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Geen categorie

Megaspeldag (12 mei)

Beste ouders en leden, Deze zondag is het geen normale chirodag, het is megaspeldag! Megaspeldag is een namiddag vol leuke spelletjes dat georganiseerd is door het gewest met de verschillende chiro’s samen. Het is belangrijk dat jullie aanwezig zijn want we willen natuurlijk winnen 😄 Het gaat door van 14u-17u op Edugo Oostakker, we spreken af … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Megaspeldag (12 mei)

Regeling paasvakantie

Beste ouders en leden, Volgende week is het paasvakantie en dat wil zeggen dat er geen chiro zal zijn! Ook niet op de laatste zondag want dan is het Pasen. De komende chirozondag is dus 28 april! Tot dan! Een fijne vakantie en een prettig paasfeest gewenst 🙂 Groetjes De leiding

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Regeling paasvakantie

Avondchiro tito-keti-aspi

Vanaf dit weekend is er avondchiro voor de oudste groepen. Tito: 19u-21u30 Keti: 19u-22u Aspi:19u-22u30 De andere groepen blijven chiro hebben op zondagnamiddag. Tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Avondchiro tito-keti-aspi

Azaleaslag

Beste ouders & kinderen,   De zon komt eindelijk door het grijze wolkendek, wat traditioneel gepaard gaat met de Azaleaslag van Chiro Destelbergen! We spreken op zaterdag 16 maart 2019 af om 9u30 op het terrein van de Chiro om samen de kassa van de Chiro te spijzen. Alle informatie kunt u vinden in volgende … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Azaleaslag

Kerstfeesten

Beste ouders/kinderen, Zoals ieder jaar organiseren we per afdeling een kerstfeest op Chiro Destelbergen. Dit zijn de datums per groep: Prutskes: 28 december Speelclub: 29 december Rakwi: 22 december Tito: 20 december Keti: 21 december Aspi: 27 december De leiding zal per email laten weten wat de kostprijs per afdeling zal zijn. Tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kerstfeesten

KRAKMOMENT 2018

Chiro Destelbergen presenteert: KRAKMOMENT 2018 Kom na het gezellige familiemoment nog wat kerstsfeer opsnuiven aan ons jeneverkot!? Ook dit jaar zetten we onze tenten op in het hartje van Destelbergen, het gemeentehuis. Bier, jenever, glüwein en een kampvuur; alles wat nodig is om er weer een spetterende editie te maken zal aanwezig zijn. Nu jij … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor KRAKMOMENT 2018

Avondchiro

Vanaf dit weekend is er avondchiro voor de oudste groepen. Tito: 19u-21u30 Keti: 19u-22u Aspi:19u-22u30 De andere groepen blijven chiro hebben op zondagnamiddag. Ook verwachten we Sinterklaas dit weekend en hij brengt iets lekkers mee voor alle brave kindjes!??? Tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Avondchiro

Verkoop truien

Beste ouders,   Ook dit jaar bieden we jullie de mogelijkheid om onze prachtige chiro truien aan te kopen. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar: claire.de.lausnay@telenet.be   Vriendelijke groeten, Ouderwerkgroep & leiding Chiro Destelbergen  

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Verkoop truien

Feestweekend 12-13-14 oktober

Beste ouders/kinderen/sympathisanten, We zijn blij te kunnen verkondigen dat er ook dit jaar een spetterend feestweekend georganiseerd zal worden door de chiro leiding en ouderwerkgroep van Chiro Destelbergen! Twijfel dus zeker niet om een kijkje te komen nemen op onze chiro!   Op vrijdag 12 oktober gaan we van start met de Streekbierenavond.   Link Streekbierenavond Op zaterdag 13 oktober zal … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Feestweekend 12-13-14 oktober

Start chiro-seizoen 2018 – 2019

Beste kinderen en ouders, Na een geslaagd kamp is de nieuwe leidingsploeg alweer volop bezig met het voorbereiden van een nieuw, spetterend chiro-seizoen. De officiële start van het seizoen begint op 16 september. Op traditionele wijze beginnen we met de overgang, waar de nieuwe leden elkaar leren kennen en de nieuwe leiding voorgesteld zal worden … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Start chiro-seizoen 2018 – 2019