Monthly Archives: april 2013

Afdelingsweekends!

Het afdelingsweekend van de prutskes en keti zijn al achter de rug, maar met alle graagte herinneren we u aan de nog komende weekends van de speelclub, rakwi, tito en aspi:   De speelclub gaat op weekend van 10/05 tot 12/05 De rakwi gaat op weekend van 26/04 tot 28/04 De tito gaat op weekend van 26/04 tot 28/04 De aspi gaat … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Afdelingsweekends!

Fiscale attesten kamp 2012!

Iedereen die graag een fiscaal attest zou ontvangen inzake uitgaven voor de opvang van kinderen minder dan 12 jaar om bij zijn/haar personenbelasting te voegen kan een mailtje sturen naar groepsleiding@chiro-destelbergen.be. Gelieve in de mail duidelijk uw naam, adres, voor- en achternaam, en geboortedatum van het kind te vermelden.

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Fiscale attesten kamp 2012!