Monthly Archives: augustus 2014

Eerste keer chiro (overgang) + verloren voorwerpen + Jaarmarkt

Dag beste chirovrienden, Op zondag 14 september is het zo ver, de eerste keer Chiro. Op deze dag wordt de nieuwe leiding bekend gemaakt en worden de kinderen die overgaan naar de volgende groep op de proef gesteld! Ook nemen we op deze dag afscheid van enkele leid(st)ers die met spijt in het hart de … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Eerste keer chiro (overgang) + verloren voorwerpen + Jaarmarkt

Camion legen

Vanavond om 19u wordt de camion met het kampmateriaal geleegd. Iedereen is welkom om een handje toe te steken. Tot straks?

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Camion legen

Aankomst!

De prutskes, keti en aspi worden verwacht rond 14u30 in Destelbergen. De speelclub, rakwi en tito zullen aankomen rond 15u30. Tot straks!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Aankomst!

Een geruststellend berichtje!

Om 18u kwam hier het onweer aanbellen. Na een half uurtje was het voorbij en alles bleef mooi rechtstaan. Wel hielden we wat modderplekjes over maar dat is niet zo erg. Vandaag gingen de prutskes, speelclub jongens en kwiks op woudloperskeuken. Ze slaagden er allemaal in om het vlees gebakken te krijgen! Omdat het zo … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Een geruststellend berichtje!

9 augustus

Gisteren was de tweede dag van de prutskes op het kampterrein. Hoewel het weer in de namiddag een beetje begon te minderen kon dit de pret niet bederven. In de ochtend gingen de prutskes aan de slag met klei en maakten ze hun eigen kunstwerkjes. De speelclub jongens waren gisteren omgetoverd in ridders en speelden … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 9 augustus

5 augustus!

Vandaag hadden we heel mooi weer in Bouillon. De zon toverde een glimlach op ieders gezicht. De rakkers en speelclubjongens gingen aan de slag met sjorbalken en bouwden een glijbaan en een vlot. De speelclubmeisjes zaten ook niet stil, want zij schreven een liedje over het kamp. De keti ging op douwtocht en was dus … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 5 augustus!

3 augustus & 4 augustus!

Om 12u45 kwamen we toe op ons kampterrein. Na het eten en het installeren van de tenten begon de welkomsronde! Vervolgens kregen we een grote regenbui over ons heen, maar dat hield ons niet tegen plezier te hebben. Nadat de kinderen het terrein verkend hadden keken we met vol enthousiasme naar het toneeltje gevolgd door … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 3 augustus & 4 augustus!