browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: april 2017

Megaspeldag!

Beste ouders Na een fantastisch groepsfeest volgt nog een super activiteit; namelijke de MEGASPELDAG! Deze gaat door in Edugo De Brug. De kinderen worden daar verwacht om samen met de leiding te strijden om zo de beste chiro te worden! In bijlage vinden jullie de brief met alle info. MEGASPELDAG-2017-Chiro-Destelbergen (1) Groetjes de leidingsploeg

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Megaspeldag!

Groepsfeest 23 april

Beste ouders Zondag 23 april gaat het Groepsfeest door. Voor degene die dit niet kennen: Groepsfeest is een feest waarbij elke afdeling een toneeltje/dansje/liedje opdraagt. Dit jaar is het thema ‘Tijdreis’. Tristan en Trees (het bekende duo die jullie kinderen hebben leren kennen op kamp) hebben een manier gevonden om doorheen de tijd te reizen. … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Groepsfeest 23 april

Keti Weekend

Beste ouders van de Keti In het weekend van 21-23 april gaat het Keti-weekend door. Ze worden met de fiets verwacht op het chiroterrein om 18u. Geef een seintje als het niet lukt om op dit uur aanwezig te zijn, dan passen we dit aan want het is belangrijk dat ze in groep vertrekken. De … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Keti Weekend