Megaspeldag (12 mei)

Posted by on 8 mei 2019

Beste ouders en leden,

Deze zondag is het geen normale chirodag, het is megaspeldag! Megaspeldag is een namiddag vol leuke spelletjes dat georganiseerd is door het gewest met de verschillende chiro’s samen. Het is belangrijk dat jullie aanwezig zijn want we willen natuurlijk winnen 😄

Het gaat door van 14u-17u op Edugo Oostakker, we spreken af om 14u aan de poort van Edugo De Brug.

We hebben reeds een mailtje gestuurd met alle informatie op! Hebt u geen mail ontvangen? Stuur ons gerust een chatbericht.

De speelclub en prutskes moeten uiteraard niet aanwezig zijn want zij gaan op weekend! Veel plezier!

Groetjes
De leiding