browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

06/08: dag 4

Posted by on 6 augustus 2013

image

Hier en daar een wolkje bij het opstaan, maar het uitblijven van een hete zon zorgde ervoor dat zowel de speelclub jongens en de rakkers van een heerlijke zelfgemaakte woudloperskeuken konden genieten. de kwiks maakten zowaar een reuzengrote collage, wat de speelclubmeisjes vandaag hebben uitgespookt is me volledig ontgaan, maar hun lachende gezichtjes bij het avondmaal suggereerden een dag plezier. De aspi speelden vandaag een groot opdrachtenspel, en trachten voor het ondergaan van de zon die te volbrengen. Tijdens het voorkamp maakte de leiding een nieuwe vriend, Stijn, die in ruil voor een uurtje labeur in zijn tuin zijn barbecue en zwembad ter beschikking stelde. Iets waar de keti gretig gebruik van maakte. Vanavond staat het ketifeestje nog op het programma: hieronder alvast een sfeerbeeldje…

Comments are closed.