Feestweekend

Beste ouders, sympathisanten en leden

De herfst is bijna aangebroken, bijna tijd dus voor ons jaarlijks feestweekend! Met z’n allen proberen we van 11 tot 13 oktober het herfstweer nog even te weren. Een nieuwe frisse leidingsploeg zal u samen met de ouderwerkgroep een heel weekend trachten te entertainen. Een ideaal moment voor ouders om de leiding te leren kennen en de warme Chiro-sfeer op te snuiven.

Dat betekent dus drie dagen activiteiten op de Chiro! Zo is er op vrijdagavond de streekbierenavond, deze hoeft geen voorstelling meer. Het welbekende concept van het gezellig pintelieren met mate(n) is een vaste traditie binnen onze Chiro. Iedereen welkom!

Op zaterdag wordt er voor de kleinsten een kinderfilm geprojecteerd in één van onze lokalen. De film vangt aan om 16u.
Dezelfde dag is er ook onze Quiz. Inschrijven daarvoor kan door een mailtje te sturen naar christophe_cantoro@hotmail.com. Een team bestaat uit 4 tot 6 personen, kostplaatje om deel te nemen is een luttele €6 per team. Zoals altijd vallen er mooie prijzen te winnen.

Op zondag 13 oktober vindt onze barbecue plaats. Inschrijven hiervoor kan tot 8 oktober via remy.patrick@skynet.be. Voor €15 en €10 kunnen resp. volwassenen en kinderen aan tafel bijschuiven voor een heerlijk maal!
Aansluitend volgt er voor de sportievelingen een minivoetbaltornooi (vanaf 14u). Ploegen bestaan uit min. 5 personen (€2 per persoon). Inschrijven hiervoor kan via mrtnwillaert@hotmail.com.

In de bijlage vindt u de flyer waar u alles bondig eens kan nalezen.

Hopelijk tot op het Feestweekend!
Groetjes,

De leidingsploeg

feestweekend