Groepsfeest 10 mei, kampinfomoment 27 april & fiscale attesten.

Dag chirovrienden!

Zaterdag 10 mei zal het groepsfeest doorgaan in de zaal Berghine. Hierbij voeren de kinderen in de avond( start om 19u) een klein toneeltje op  en is er mogelijkheid tot een hapje en een drankje. Onze deuren open om 18u. Na het spektakel is er nog tijd om na te praten! Ook zal op 10 mei in de voormiddag nog een finale repetitie plaatsvinden op het podium.
De kinderen worden hiervoor verwacht om:
de prutskes: 10u
de speelclub: 10u30
de rakwi: 11u
de tito: 11u30
de keti & aspi:12u
Ouders mogen hen een half uurtje na de repetitie komen ophalen.
Graag weten wij op voorhand als uw zoon/dochter erbij zal zijn. Een mailtje naar coursmarie@gmail.com is daarvoor voldoende.Wij hopen op een grote opkomst!

Graag laat ik jullie ook weten dat de fiscale attesten (inzake uitgaven voor de opvang van kinderen minder dan 12 jaar) voor het kamp van vorig jaar in ontvangst kunnen worden genomen. Een mail naar coursmarie@gmail.com met daarbij duidelijk voor- en achternaam, adres & geboortedatum van uw kind is hiervoor voldoende. De volgende chirozondag kan u dit dan in ontvangst nemen.

Deze zondag na de chiro (17u30) vindt het kampinfomoment plaats. Hierbij zal een powerpoint met kampinfo worden voorgesteld en is er mogelijkheid tot vragen omtrent het kamp. Ouders van chirokinderen van elke leeftijd zijn hierbij welkom!