Kamp

  • Wanneer gaan we op kamp?

Het kamp gaat elk jaar door van 3 augustus tot 13 augustus voor de speelclub, rakwi, tito en keti. De aspi vertrekt reeds op 1 augustus en komt terug op 14 augustus om het kamp op te bouwen en af te breken samen met de leiding.

Voor de prutskes verloopt het kamp dit jaar een beetje anders, hun kamp gaat door van 3 tot 9 augustus. De derde gaan ze mee met de bus en de 9de vindt de befaamde barbecue plaats en worden de prutskes opgehaald door hun ouders op het kampterrein.

Om praktische redenen hebben wij liever dat uw kind(eren) niet later komt of vroeger vertrekt dan de vooropgestelde data. Maar indien dit niet anders kan, laat het ons zeker weten.

 

  •   Hoe geraken we op de kampplaats?

Zoals elk jaar gaan we met de bus. We verwachten iedereen (behalve de prutskes) op 3 augustus in perfect uniform op het chiroterrein in Destelbergen. Het exacte vertrekuur weten we zelf nog niet (wellicht tussen 9 – 10u). Dit wordt later in een briefje met de laatste richtlijnen meegedeeld.

De prutskes worden door de ouders naar het kampterrein gebracht. Het is altijd handig dat niet iedereen moet rijden en de prutkses met elkaar kunnen meerijden. Hiervoor zal de leiding van de prutskes nog contact opnemen met de ouders van de prutskes.
De verantwoordelijke voor het prutskesvervoer dit jaar is Kaat.

  •   Hoe geraken we terug in Destelbergen?

Prutskes, Speelclub, Rakwi, Tito, Keti worden met een bus naar Destelbergen gebracht op 13 augustus. Het precieze uur wordt eveneens nog later meegedeeld. Dit zal normaal gezien tussen 14u en 15u zijn.

 

  •   Wat met de bagage?

De bagage gaat gewoon mee met de bus. Jullie hoeven dus niet op voorhand naar het

chiroterrein te komen. Op 13 augustus kan de bagage ook direct terug mee naar huis.

 

  •   Kostprijs?

Vroege boekers (voor 1 juli)

Prutskes: € 80

Speelclub, Rakwi, Tito, Keti: € 140

Late boekers (na 1 juli)

Prutskes: €90

Speelclub, Rakwi, Tito, Keti: € 150

Vanaf het derde kind krijgt u € 20 korting.

Omstreeks mei krijgt iedereen een brief waarin het ‘hoe’ wordt uitgelegd. Eveneens in mei krijgt iedereen een kampboekje vol met handige tips om het kamp comfortabel door te komen.

De medische fiche zal bij dit kampboekje gevoegd worden en kan je ook in de bijlage vinden. medische fiche

  •  Inschrijven!

Inschrijven gebeurt via een online formulier. Dit kan je via deze link invullen.

 

Let wel op, de inschrijving is pas officieel wanneer wij het geld hebben ontvangen.

Uw kind is ingeschreven als volgende zaken gebeurd zijn. Het bedrag (zie hierboven) overgeschreven is op de chirorekening (BE43890144012901) met vermelding van naam en afdeling.

En er een ingevulde medische fiche is ingediend  + kopie ID-kaart bij Felien De Volder (Admiraalhof 12, 9070 Destelbergen/ feliendevolder@gmail.com).

 

  • Post!

! Wij verwachten veel post !

Een briefje krijgen van het thuisfront is altijd leuk, hoe klein het ook is !

Iedereen is blij met nieuws van het thuisfront, dus ouders twijfel niet en schrijf een briefje!

Het adres van het kampterrein komt later online

 

  • IN NOODGEVALLEN:

Enkel in echte noodgevallen kan u iemand op het kamp bereiken:

Iemand van de groepsleiding en de kookploeg zullen bereikbaar zijn op het kampterrein, maar enkel in noodgevallen.

GSM GROEPSLEIDING: 0472094533

GSM KOOKPLOEG:

 

  • Kampinfomoment:

Voor de mensen die wat meer informatie hadden gewild, houden wij nog een infomoment. Dit is aangeraden voor de ouders van leden die voor hun eerste keer meegaan op kamp en voor de prutskes. Dit infomoment zal doorgaan op zondag na de chiro. De exacte datum volgt zo snel mogelijk.

(*) Mogen wij u erop wijzen dat u eventueel bij het OCMW terecht kan voor een “sociale en culturele participatiesteun voor vakantiekamp”. Vergeet ook niet dat u de kampkosten fiscaal kan aftrekken. Bij problemen of verdere vragen hieromtrent, aarzel zeker niet om de groepsleiding te contacteren!

  • kampboekje

kampboekje 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>