Ouderwerkgroep

Beste ouders,

Onze ouderwerkgroep (OWG) is een groep van 13 enthousiaste ouders die het goed voorhebben met Chiro Destelbergen en daar zelf hun steentje willen aan bijdragen.

Wij organiseren tal van activiteiten tijdens het Chiro-werkjaar: BBQ tijdens het feestweekend in oktober, Azaleaslag in februari/maart, truienverkoop Chiro Destelbergen, verkoop van tweedehandskledij Chiro? een werkdag en een Chiro-ontbijt (juni). Wanneer de kinderen van kamp komen, voorzien wij een bar aan de Chiro-lokalen voor de wachtende ouders, broers en zussen. De ouderwerkgroep helpt ook bij het uitladen van de kamp-vrachtwagen.

De ouderwerkgroep is eveneens verantwoordelijk voor de verhuur van het Chirolokaal aan andere groepen tijdens het weekend.

We zijn de spreekbuis tussen de ouders en de leidingsploeg. Wij ondersteunen de groepsleiding bij de organisatie van tal van Chiro-activiteiten.

De leden van onze ouderwerkgroep zijn: Ann Hendricx, Hilde Tyvaert, Claire De Lausnay, Jeroen Huys (voorzitter), Katrien Demoor, Koen Lissens (voorzitter), Kristien Coolsaet, Manja Dewaele, Sandra Brossé, Veerle Braeckman, Pieter Vandamme, Hildegard Sierens en Jorn Stevens.

Indien je graag deel wil uitmaken van onze ouderwerkgroep, hou je niet in om ons te contacteren via OWGchirodestelbergen@gmail.com.

Bij vragen of opmerkingen rond de wekelijkse Chiro-activiteiten kan je ons eveneens contacteren via bovenstaand e-mailadres.

Voor de ouderwerkgroep,

Jeroen Huys en Koen Lissens (voorzitters)