Monthly Archives: augustus 2013

Jaarmarkt + start nieuw chirojaar

Hier even een overzicht van de komende evenementen: Op woensdag 28 augustus zijn we naar jaarlijkse gewoonte te vinden op de jaarmarkt met ons eigen kraampje! Zondag 1 september houden we onze eerste werkdag van het jaar, deze gaat van start om 10u, extra hulp hierbij is altijd welkom! Op deze dag is er ook nog … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jaarmarkt + start nieuw chirojaar

Tonnen verloren voorwerpen!

Zoals elk jaar hebben we weer een paar verloren voorwerpen. Deze zijn te ‘bezichtigen’ op de chiro op volgende momenten: – Maandag 19/08: van 16u-17u – Woensdag 21/08: van 18u-19u – Vrijdag 23/08: van 18u-19u De voorwerpen die dan nog overblijven bewaren we nog tot het einde van september en kan u elke zondag als … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Tonnen verloren voorwerpen!

Morgenmiddag komen we met een reeks bussen terug van ons spetterend kamp in Heyd. We verwachten omstreeks 15u terug te zijn op eigen bodem. bij eventuele vertragingen verwittigen we iemand op het terrein (Manja, 0476205905 of Veerle, 0477986755) Tot morgen!   PS: op 14/08 komt ook de aspi en leiding terug, met een camion vol … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Terugkomst op 13/08

07-10/08

De ipad had opladingsproblemen, maar nu zijn we terug. Op 7/08 kwamen de prutskes aan en met hen een karrenvracht aan ouders die kwamen genieten van een barbecue, de afwas doen, en de bedjes installeren. Eindelijk voltallig op het terrein. Het geheugen laat een mens al eens in de steek maar aan lachende gezichtjes geen … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 07-10/08

06/08: dag 4

Hier en daar een wolkje bij het opstaan, maar het uitblijven van een hete zon zorgde ervoor dat zowel de speelclub jongens en de rakkers van een heerlijke zelfgemaakte woudloperskeuken konden genieten. de kwiks maakten zowaar een reuzengrote collage, wat de speelclubmeisjes vandaag hebben uitgespookt is me volledig ontgaan, maar hun lachende gezichtjes bij het … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 06/08: dag 4

05/08: familiespel!

Jullie lezen het al in de titel, vandaag was het traditionele familieSpel. Tien teams vochten tegen elkaar in zeven met de hoofdzonden doorspekte spelen om extraatjes te verdienen tijdens het ontbijt morgen. Het was lange tijd spannend en op  het einde kregen de winnaars hun beloning. Opnieuw een prachtige dag trouwens, een enkel buitje om … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 05/08: familiespel!

04/08: dag 2

Alweer een schitterende dag op ons knusse kamperen in Heyd. De keti bouwde een sauna zo hun vuilspelletjes te verteren. De rest hield het iets rustiger,  en speelde elders op het terrein heel wat toffe spelen, zo bouwden de rakkers hun eigen douche. In de vooravond werd met volle teruggenomen van ons prachtige toneeltje.

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 04/08: dag 2

3/08 Aankomst in Heyd

Een busrit van amper een tweetal uurtjes bracht ons deze morgen op ons kampterrein. Na een eerste stevige maaltijd installeert iedereen zijn bedje. Straks volgt de spetterende welkomstronde!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 3/08 Aankomst in Heyd