browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

07-10/08

Posted by on 10 augustus 2013

De ipad had opladingsproblemen, maar nu zijn we terug.

Op 7/08 kwamen de prutskes aan en met hen een karrenvracht aan ouders die kwamen genieten van een barbecue, de afwas doen, en de bedjes installeren. Eindelijk voltallig op het terrein. Het geheugen laat een mens al eens in de steek maar aan lachende gezichtjes geen tekort!

op 8/08 vertrokken de tito en keti op tweedaagse, beiden verslonden ze de kilometers en vonden ze ’s avonds allemaal een slaapplaats.

09/08 vertrokken ook de kleinste afdelingen op dagtocht. ’s avonds werden we weer samen herenigd op de aspi na, die zijn nog steeds op driedaagse.

Vandaag, 10/08, zijn de prutskesjongens op woudloperskeuken gegaan, terwijl de meisjes een truckerspel speelden. De rakkers amuseerden zich op de bruine zeep, de kwiks speelden het Johnny en marinaspel.

In de namiddag stond de keti in leiding, en kon de gewone leiding rustig toekijken terwijl zij de touwtjes even in handen konden nemen.

Vanavond verwachten we de aspi terug en komt er een speciale wending in het toneeltje…

Comments are closed.