Author Archives: Groepsleiding

Azaleaslag

Beste ouders & kinderen,   De zon komt eindelijk door het grijze wolkendek, wat traditioneel gepaard gaat met de Azaleaslag van Chiro Destelbergen! We spreken op zaterdag 16 maart 2019 af om 9u30 op het terrein van de Chiro om samen de kassa van de Chiro te spijzen. Alle informatie kunt u vinden in volgende … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Azaleaslag

Kerstfeesten

Beste ouders/kinderen, Zoals ieder jaar organiseren we per afdeling een kerstfeest op Chiro Destelbergen. Dit zijn de datums per groep: Prutskes: 28 december Speelclub: 29 december Rakwi: 22 december Tito: 20 december Keti: 21 december Aspi: 27 december De leiding zal per email laten weten wat de kostprijs per afdeling zal zijn. Tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kerstfeesten

KRAKMOMENT 2018

Chiro Destelbergen presenteert: KRAKMOMENT 2018 Kom na het gezellige familiemoment nog wat kerstsfeer opsnuiven aan ons jeneverkot!? Ook dit jaar zetten we onze tenten op in het hartje van Destelbergen, het gemeentehuis. Bier, jenever, glüwein en een kampvuur; alles wat nodig is om er weer een spetterende editie te maken zal aanwezig zijn. Nu jij … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor KRAKMOMENT 2018

Avondchiro

Vanaf dit weekend is er avondchiro voor de oudste groepen. Tito: 19u-21u30 Keti: 19u-22u Aspi:19u-22u30 De andere groepen blijven chiro hebben op zondagnamiddag. Ook verwachten we Sinterklaas dit weekend en hij brengt iets lekkers mee voor alle brave kindjes!??? Tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Avondchiro

Verkoop truien

Beste ouders,   Ook dit jaar bieden we jullie de mogelijkheid om onze prachtige chiro truien aan te kopen. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar: claire.de.lausnay@telenet.be   Vriendelijke groeten, Ouderwerkgroep & leiding Chiro Destelbergen

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Verkoop truien