Author Archives: Groepsleiding

Chiro Kledij

Beste ouders Een nieuw chirojaar betekent misschien ook nieuwe chiro kledij! Voor nieuwe chirotruien kunt u een email sturen naar claire.de.lausnay@telenet.be en voor tweedehandskledij kunt u een mailtje sturen naar manja.dewaele@gmail.com Groetjes de leidingsploeg

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Chiro Kledij

Inschrijvingen

Beste ouders en leden, Het is weer tijd voor een nieuw chirojaar en wij kijken er enorm naar uit 🙂 De overgang gaat door op 29 september en wij verwelkomen alle nieuwe leden op 6 oktober! Meer hierover versturen we volgende week nog in een mail. Hier is de inschrijvingslink: https://forms.gle/TWgqGE6M9qqjaeZS9 Groetjes De leidingploeg

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Inschrijvingen

Het is bijna zover!

Beste ouders en leden Het komt steeds dichter bij: ons langverwachte kamp 🙂 de leiding vertrekt morgen om het kampterrein helemaal klaar te maken! We hebben er ontzettend veel zin in en hopen op heel goed weer ☀️ Het adres voor een brief naar te sturen is: Naam + voornaam kind Afdeling Rue du Pont 19 5555 Graide … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Het is bijna zover!

Bivak 2019 (3-13 augustus): benodigdheden

WAT MOET ER ZEKER (NIET) MEE OP KAMP Wat zeker uit den boze is, zijn elektrische toestellen zoals gsm’s, gameboys, laptops, … Deze kunt u zeker niet gebruiken op ons kamp! Als we deze vinden, worden ze afgepakt! Ook snoepjes horen niet thuis op ons bivak, deze laat je dus ook thuis of verstop ze heel … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bivak 2019 (3-13 augustus): benodigdheden

Groepsbezining