Author Archives: Groepsleiding

Bivak 2019 (3-13 augustus): benodigdheden

WAT MOET ER ZEKER (NIET) MEE OP KAMP Wat zeker uit den boze is, zijn elektrische toestellen zoals gsm’s, gameboys, laptops, … Deze kunt u zeker niet gebruiken op ons kamp! Als we deze vinden, worden ze afgepakt! Ook snoepjes horen niet thuis op ons bivak, deze laat je dus ook thuis of verstop ze heel … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bivak 2019 (3-13 augustus): benodigdheden

Dag aan zee (30 juni)

Beste ouders en leden, 30 juni gaan wij naar de zee!!! Schrijf deze datum maar snel in jullie agenda want wij willen jullie er allemaal bij 😉 meer info volgt via de mail die jullie deze week nog zullen ontvangen. Tot dan ☀️🏖

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Dag aan zee (30 juni)

Infobrochure Chirokamp 2019

Beste ouders en kinderen, Via onderstaande link vinden jullie alle info omtrent het zomerkamp: Chirokamp 2019 Hopelijk tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Infobrochure Chirokamp 2019

Megaspeldag (12 mei)

Beste ouders en leden, Deze zondag is het geen normale chirodag, het is megaspeldag! Megaspeldag is een namiddag vol leuke spelletjes dat georganiseerd is door het gewest met de verschillende chiro’s samen. Het is belangrijk dat jullie aanwezig zijn want we willen natuurlijk winnen 😄 Het gaat door van 14u-17u op Edugo Oostakker, we spreken af … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Megaspeldag (12 mei)

Regeling paasvakantie

Beste ouders en leden, Volgende week is het paasvakantie en dat wil zeggen dat er geen chiro zal zijn! Ook niet op de laatste zondag want dan is het Pasen. De komende chirozondag is dus 28 april! Tot dan! Een fijne vakantie en een prettig paasfeest gewenst 🙂 Groetjes De leiding

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Regeling paasvakantie

Avondchiro tito-keti-aspi

Vanaf dit weekend is er avondchiro voor de oudste groepen. Tito: 19u-21u30 Keti: 19u-22u Aspi:19u-22u30 De andere groepen blijven chiro hebben op zondagnamiddag. Tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Avondchiro tito-keti-aspi

Azaleaslag

Beste ouders & kinderen,   De zon komt eindelijk door het grijze wolkendek, wat traditioneel gepaard gaat met de Azaleaslag van Chiro Destelbergen! We spreken op zaterdag 16 maart 2019 af om 9u30 op het terrein van de Chiro om samen de kassa van de Chiro te spijzen. Alle informatie kunt u vinden in volgende … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Azaleaslag

Kerstfeesten

Beste ouders/kinderen, Zoals ieder jaar organiseren we per afdeling een kerstfeest op Chiro Destelbergen. Dit zijn de datums per groep: Prutskes: 28 december Speelclub: 29 december Rakwi: 22 december Tito: 20 december Keti: 21 december Aspi: 27 december De leiding zal per email laten weten wat de kostprijs per afdeling zal zijn. Tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kerstfeesten

KRAKMOMENT 2018

Chiro Destelbergen presenteert: KRAKMOMENT 2018 Kom na het gezellige familiemoment nog wat kerstsfeer opsnuiven aan ons jeneverkot!? Ook dit jaar zetten we onze tenten op in het hartje van Destelbergen, het gemeentehuis. Bier, jenever, glüwein en een kampvuur; alles wat nodig is om er weer een spetterende editie te maken zal aanwezig zijn. Nu jij … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor KRAKMOMENT 2018

Avondchiro

Vanaf dit weekend is er avondchiro voor de oudste groepen. Tito: 19u-21u30 Keti: 19u-22u Aspi:19u-22u30 De andere groepen blijven chiro hebben op zondagnamiddag. Ook verwachten we Sinterklaas dit weekend en hij brengt iets lekkers mee voor alle brave kindjes!??? Tot dan!

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Avondchiro