browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Groepsleiding

KRAKMOMENT 2019

Kom na het gezellige familiemoment nog wat kerstsfeer opsnuiven aan ons jeneverkot!🍾 Kom genieten van jenever en verschillende warme dranken aan een gezellig vuurtje🔥 Dit jaar gaat ons krakmoment door op een ANDERE LOCATIE. Het gaat door op ons eigen chiroterrein! We heten iedereen welkom  op 24 december vanaf 23u 🙂

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor KRAKMOMENT 2019

FEESTWEEKEND!

Beste ouders en leden Dit weekend is het zo ver! feestweekend! (11/10-12/10-13/10) We beginnen het weekend met de streekbierenavond. Haal die korte rokjes, shortjes, hemdjes en bloemenslingers maar naar boven want wij verwelkomen jullie dit jaar in Hawaï☀️ Wij nodigen jullie op 11 oktober vanaf 20u allemaal van harte uit om heerlijke streekbiertjes te komen … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor FEESTWEEKEND!

Chiro Kledij

Beste ouders Een nieuw chirojaar betekent misschien ook nieuwe chiro kledij! Voor nieuwe chirotruien kunt u een email sturen naar claire.de.lausnay@telenet.be en voor tweedehandskledij kunt u een mailtje sturen naar manja.dewaele@gmail.com Groetjes de leidingsploeg

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Chiro Kledij

Inschrijvingen

Beste ouders en leden, Het is weer tijd voor een nieuw chirojaar en wij kijken er enorm naar uit 🙂 De overgang gaat door op 29 september en wij verwelkomen alle nieuwe leden op 6 oktober! Meer hierover versturen we volgende week nog in een mail. Hier is de inschrijvingslink: https://forms.gle/TWgqGE6M9qqjaeZS9 Groetjes De leidingploeg

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Inschrijvingen

Het is bijna zover!

Beste ouders en leden Het komt steeds dichter bij: ons langverwachte kamp 🙂 de leiding vertrekt morgen om het kampterrein helemaal klaar te maken! We hebben er ontzettend veel zin in en hopen op heel goed weer ☀️ Het adres voor een brief naar te sturen is: Naam + voornaam kind Afdeling Rue du Pont 19 5555 Graide … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Het is bijna zover!

Bivak 2019 (3-13 augustus): benodigdheden

WAT MOET ER ZEKER (NIET) MEE OP KAMP Wat zeker uit den boze is, zijn elektrische toestellen zoals gsm’s, gameboys, laptops, … Deze kunt u zeker niet gebruiken op ons kamp! Als we deze vinden, worden ze afgepakt! Ook snoepjes horen niet thuis op ons bivak, deze laat je dus ook thuis of verstop ze heel … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bivak 2019 (3-13 augustus): benodigdheden

Groepsbezining

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Groepsbezining

FEESTWEEKEND

Beste ouders Ons jaarlijks feestweekend staat weer voor de deur en het belooft weer een spetterende editie te worden! IEDEREEN is welkom om vrijdag 13 oktober uitstekende biertjes te komen drinken, zaterdag 14 oktober je kinderen af te zetten op de Chiro voor de kinderkermis om dan weer aan de toog te blijven hangen want de bar is ook … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor FEESTWEEKEND

Chiro Kledij

Beste ouders Deze zondag zal er voor en na de Chiro een ‘standje’ staan met truien om te passen. Als de truien passen kan je ze bestellen door een mailtje te sturen naar: claire.de.lausnay@telenet.be Tweedehandskleren kunnen we ook altijd gebruiken, als je chirokleren liggen hebt die te klein zijn, mag je deze altijd meenemen! Tot … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Chiro Kledij

Inschrijvingen 2017-2018

Beste Ouders Met de eerste chiro zondag in zicht is het weer tijd voor de inschrijvingen. Dit jaar maken we weer gebruik van een googleformulier: https://docs.google.com/forms/d/1EiDpQ1ckfyNvLcEkRZL7XyUWYg_hpVFrI_Zr-sEN6yk/edit Indien je niet kan klikken op de link, moet je deze kopiëren en plakken in URL-balk. Graag willen we jullie opmerkzaam maken voor volgende dingen: Wij houden de gegevens van … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Inschrijvingen 2017-2018