Kampinschrijvingen!

Het is zover!

Vanaf nu kunt u uw kind via volgend formulier inschrijven voor het leukste kamp van de Benelux. 😉 Inschrijvingen lopen tot 15 juli en u geniet van een korting van 10 euro wanneer u uw kind voor 1 juli inschrijft.

In de bijlage vindt u ook het Medische fiche Gelieve dit samen met een foto van de identiteitskaart of Kids ID voor maandag 26 juli te mailen naar: soetkindesmet11@gmail.com of op te sturen naar Stationsstraat 24, 9070 Destelbergen. Midden juni ontvangt u ook een kampboekje. Hierin zal u nog een opsomming vinden van de belangrijke informatie en voor de kinderen een voorproefje van wat hen op kamp allemaal te wachten staat! Wat de coronamaatregelen betreft, zullen we duidelijk met jullie communiceren in het geval van veranderingen binnen ons kampplan.